FollowHome
aku F ツ
Bonjour!
Dah baca tu baca sampai habis sebab aku nak kau rasa apa yang aku rasa bila semuanya dah berakhir

Travel this

Story About Goodies

Click Here to drop your words.

Credits
Skin made by : Lettha Kyra
Background : Kemetot Chomel
Header , Header hover : Qistina.Re
Others :
Best view in : Google Chrome
life before in Matriculation
assalamualaikum semua...
diam tak diam skrg dah 2017 dan aku pun tengah menganggur tunggu nak masuk degree.and guess what? sampai skrg aku tak sangka aku dah habis study dekat matrik. okay. nak cerita sikit moment aku lepas ambil result SPM.

aku macam biasa pergi ambil result dgn kwn kwn. taknak paretns ikut sbb aku tahu limit otak aku sampai tahap mana. aku tahu aku tak dpt bagi apa yg diorg impikan. aku tak sebijak kakak aku. aku masuk dewan dengan harapan hope result aku memuaskan hati. lepas habis umumkan pelajar yang dpat 6A keatas. aku cepat cepat lari pergi ambil result kt ckg aku.

Alhamdulillah.
perkataan pertama yang aku lafazkan. syukur 1A for akaun. aku pun tak sangka akaun aku boleh A.
then aku dapat offer masuk form6. parents aku pun bagi galakan masuk form6. aku pun pulun bljr for sem1 course akaun.

weekend. otw ke IOI citymall. aku tergerak hati nak check result matrikulasi second intake eventho aku tak buat rayuan pun. ya Allah. serious aku terkejut. aku ditawarkan bljr di kolej matrikulasi negeri sembilan selama 1tahun untuk course perakaunan. aku nak menangis pun ada. tanpa fikir panjang aku terus setuju nak masuk matrik. aku bgithu parents aku. ayah aku orang paling happy sekali. aku tak pernah tengok ayah aku happy sampai mcm tu sekali. Alhamdulillah...



Older ♥ Newer